Kreiramo osmijehe već preko 45 godina

Ultradent Products je firma kojoj je cilj globalno poboljšanje oralnog zdravlja znanošću, kreativnošću i edukacijom. Vođeni strašću k unaprjeđenju oralnog zdravlja postali smo jedan od globalnih proizvođača dentalnih materijala na globalnoj razini sa kontinuiranim rastom od preko 45 godina!

Saznajte vše o nama

Naš tim

Ultradent Products, Inc, je u misiji da učini svijet nasmiješenim. Mi smo zabavna i dinamična firma posvećena stvranju jedinstvenih proizvoda usmjerenih na rješenja za stomatologe - i njihove pacijente - širom svijeta. Cijenimo svakog našeg zaposlenika jer znamo da nas upravo oni čine takvima kakvi jesmo.

Društvena uključenost i socijalna odgovornost

Unutar i izvan dentalne industrije, Ultradent Products redovito donira novac i proizvode za humanitarne projekte na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini. Dr. Dan Fischer kontinuirano nastoji poboljšati oralno zdravlje diljem svijeta i nada se da će jednog dana pronaći način da izliječi karijes. Ultradent Products je tvrtka posvećena tome da svijet učini boljim mjestom za život aktivnim sudjelovanjem u pokretu za veću socijalnu odgovornost.

Kontaktirajte nas

+385 (0) 1 34 80 331

Posjetite našu kontakt stranicu

Customer service representative ready to answer questions